Friday, January 26, 2007

Grabbarna grus!


Efter en lugn gårdagskväll med biljard tillsammans med Smögge och Mystiska Martin samt en riktigt sliten individ i form av Kotte Kålrot bestämde vi oss för att avsluta kvällen med en film. Valet av film visade sig dock svårt men efter många om och men slutade det med att valet till min och Smögge Smygbögs stora glädje blev Sällskapsresan SOS som för övrigt bör anses som en av världens bästa filmer. Av diverse orsaker fick vi nöja oss med att se mästerverket i VHS format. Detta gjorde dock ingen större skillnad för varken mig eller Smögge. De andra två visade sig dock sitt missnöje genom att spela trötta och på så sätt slippa undan mina och Smögges högljudda citat.
Då vi till slut lyckades träffa bingen och somna sov vi alla likt trötta gringos.

Då morgondagen knackade på dörren sisådär vid niotiden var de flesta av oss utsövda och pallrade oss i någorlunda synkat tempo ner till frukostlokalen. Då många av gruppens medlemmar efter åter en kaloririk frukost dragit sig neråt storstaden var det bara jag och Putte Panik kvar. Tillsammans slog vi våra smarta skallar ihop. Och med klassens två smartaste skallar ihopslagna kan det inte bli mycket bättre. Vi tog på oss ytterkläderna för att bege oss till en tunnelbanan. Väl där tog vi tåget till förorten West Ham för att försöka med omöjligheten att införskaffa biljetter till Londonderbyt mellan West Ham United - Watford. Att stiga av på perrongen i Upton Park visade sig bli en upplevelse utöver det vanliga. Förorten ifråga visade sig vara otroligt smutsig Det hela kändes som att hamna i ett annat land. Efter att ha bearbetat de kontraster våra överintelligenta hjärnor intagit begav vi oss vidare till arena och "the ticket office". Hör och häpna, biljetter fanns det och imorgon skall vi gå på en härligt fin match med allt vad detta innebär, kan bli hur kul som helst.
.
Då morgondagen är fri kommer denna kväll att ägnas åt icke hälsosamma aktiviteter såsom alkoholförtäring, tunnelbanfärd och krogbesök.