Monday, January 15, 2007

En klassresa med syfte att umgås!

Efter en rolig och händelserik juletid som bl.a innefattat nyårfirande med goda vänner i New York samt en mindre roadtrip neråt det stora landet USA är det dags för en klassresa.

KLASSRESAN som bör skrivas med versaler är tänkt att gå till London. Syftet med resan antas vara mer än bara skoluppgifter. I mitt fall lämnar jag inte den engelska huvudstaden utan att ha sett en bra fotbollsmatch med uppladdning på en sunkig pub och allt vad det innebär. Min pappa har alltid sagt att riktig fotboll bara kan upplevas på plats i fotbollens hemland, dvs England. Fram tills dess får jag anses vara en fotbollsoskuld i min pappas ögon. Nu är det väl även så att resan är tänkt att svetsa samman den så redan välfogade klassen genom att göra något gemensamt. Och vad passar bättre än att göra det i en stad som London. Själv har jag aldrig tagit mig tid att besöka varken London eller England trots mitt stora fotbollshjärta.

Tillsammans med klassens saxofonspelande pajas Patrik Roos skall jag utföra diverse uppgifter som innefattar bl.a en kampanj mot föroreningar i Themsen.
Att jag hamnat med Patrik får anses som en härlig bonus då vi med vår sjuka humor kompletterar varandra bra.