Wednesday, January 24, 2007

I storstadsdjungeln med likasinnade!!!!!

Under dagen som varit har vi varit på lite besök runtom i London. Ett besök på Russel Square och en stor reklamfirma vid namn Thinkfarm. Visserligen var byrån i fråga inte speciellt stor sett till utrymmet men det goda ryktet verkade väl förtjänat. Under hela besöket pratade en av delägarna oavbrutet och verkade verkligen trivas med att ha en "OBS-klass" av rang på besök.
Då hela gruppen fått se sig runt begav sig delar av den, i detta fall Jag själv, Smögge Smygbög, Pajaspatrick, Bög-Micke, Henning och Jonas "Åsa-Nisse" Bäckman till en närliggande pub för intag av förfriskningar och andra tillagade ting. Efter en lång stund på dennna icke rökfria pub knallade vi alla till fots till Saint Martins School of Art and Design för att tillbringa resten av eftermidddagen. Då alla interner till slut släpptes fria i den brittiska storstadsjungeln samlade sig återigen samma utbrytargrupp med ett tillskott i form av "Mystiska Martin" för att göra ett besök på Picadilly Circus. Väl där hamnade vi på Starbucks där jag själv lyckades njuta av en kaffe jag inte ens gillade. Antagligen var det det goda sällskapet i god mix av en härlig stadskänsla som bara kan infinna sig i en stad som London.

Efter en ett tag bestämde vi oss för att bege oss vidare för att inhandla förfriskningar och andra essentiella ting innan vi styrde skeppet hem till lyxbaracken.
kvällen kommer att ägnas åt att kolla på kvällens Londonderby mellan Tottenham och Arsenal via en monitor på någon av Londons icke alkoholfria pubar.