Thursday, January 25, 2007

Pubkväll i dåraktigt sällskap!

Ok, gårdagens bravader kan nog inte beskrivas med ord, men jag skall ändå göra ett tappert försök för att på så sätt beskriva kvällens förlopp.
En härlig tillställning som började lyxbaracken där vi sover lockade ett flertal interner. Då jag och snedsteget Patrick inledde kvällen var vi ensamma, men ju mer klockan tickade anslöt så även desto fler. De första att ansluta var Kneten och hans Londonbördiga fästmö "Kristina Krusbär"samt "Mystiska Martin", därefter tog även Krille Krycka och hans vapendragare Smögge Smygbög sitt förnuft tillfånga. Dessvärre var det bara de fem förstnämnda som på allvar skulle utforska kvällen i form av en utflykt till Notting Hill där ett uppgjort möte med Kotte Kålrot skulle äga rum. I sista stund innan vi skulle lämna baracken dök ett välkommet tillskott upp i form av Bög-Micke. Ett tillskott som senare skulle visa sig spela en av huvudrollerna i denna kvällens kritikerrosade pjäs.
Efter diverse missförstånd som innebar att jag missade att hoppa på tunnelbanetåget och fick åka de första tre hållplatserna på egen hand. Då jag väl lyckades ta mig fram och återse mina kära vänner begav vi oss till Notting Hill för att med Kotte Kålrot besöka en av de finaste barerna i denna stadsdel.... INTE!. Då vi snart vant oss vid den missfärgade bardisken, lukten som påminde om en gamma farbror och röken som låg likt ett duntäcke över den billiga lokalen beställde vi alla någon form av vätska.

Då dimman började lägga sig och visaren visade klockslaget som innebar stängning drog våra fötter över gatan till en härlig källarlokal med musik av den tunga sorten.
Men även denna roliga tillställning visade sig ha ett slut.
Efter sista beställningen bestämde vi oss för att åka hemåt och gissa om vi blev chockade då vi såg att trapporna under skylten SUBWAY var igenbommade och på så sätt för oss indisponibla. Med en stängd tunnelbana fanns inte många alternativ. Efter många turer hamnade vi på bussen, då B-Micke lyckats kolla fel hamnade vi åt helt fel håll men lyckades ändå efter ett par extremt skrattfyllda timmar ta oss med dubbeldeckaren hem till södra London och vår lyxbarack.

Denna dagen inleddes med en härlig brittisk kalorifrukost för att sedan åka till London College of Communication. Där tillbringades ett par timmar innan det var dags för ett besök i västra London och en webbbyrå vid namn LBi. En riktigt härlig byrå som har många stora kunder som t.ex Nike och Sony.

Denna kväll kommer vi att ägna åt att slappa och spela biljard mm för att på så sätt vara mer laddade imorgon då vi skall åka på ännu ett studiebesök.